2009. december 17., csütörtök

1.rész

Tom, Bill , Georg , és Gustav elmentek este egy szórakozóhelyre. Nagyon jól érezték magukat meg minden. Különösen Tom találta fel magát nagyon jól az este. Rajongó lányok csoportjai vette őt körül amit ő hihetetlenül élvezett. Az egyik lány különösen megtetszett Tomnak. Ezért kiszemelte magának és elkezdett flörtölni vele. Még az este megtörtént az aminek meg kellett történnie és Tom nagyon elégedetten tért haza. Mivel kicsit több alkoholt fogyasztott a kelleténél a nagy önkívületében véletlen megadta a címét a lánynak. Ezek után hazament. Másnap reggel:

-Tom! Ébresztő téged keres a barátnőd!-ébresztette Simone a másnapos Tomot.

-Mi? Milyen barátnő? Nincs is barátnőm!Hagyjál már békén...-felelte kómásan és durcásan a másikoldalára fordult majd aludt tovább. Nem egészen 5 perc múlva betoppant a szobába az a lány akivel Tom tegnap együtt volt.

-Jó reggelt Tom Kaulitz!-köszönt vidáman és odament Tom ágyához és a fiú mellé feküdt. Az úgy meglepődött, hogy köpni nyelni nem tudott xD Halványan derengtek csak neki, hogy mi is történt tegnap este, és már csak azon tűnődött, hogy fogja lekoptatni a lányt.

-Ömm...Te mit keresel itt?-kérdezte flegmán.

-Nem emlékszel a tegnap estére?-kérdezte a lány kicsit meglepve.

-Hát de. Egy teljesen átlagos szombat este volt. Este buli, aztán egy kis hancúr majd hazajönni aludni-mondta vigyorogva.

-Ezt hogy érted?-kérdezte a lány. És felült.

-Mit akarsz tőlem?-kérdezett vissza Tom.

-Én azt hittem komoly szándékaid vannak...-mondta. Erre Tom elkezdett gonoszan nevetni.

-Komoly szándékaim? Hát nekem elég komoly ok az, hogy meglegyen a szombat esti kis szórakozásom, de többet nem igazán szeretnék tőled.-mondta.

-Akkor én csak ennyire kellettem neked?-kérdezte könnyes szemekkel. De már felállt.

-Miért kiscsillag mit vártál? Hogy feleségül vesznek? Na most légyszike hagyj aludni, felejts el és pusszantalak. Egyébként ha ez megnyugtat...Nagyon jól csináltad! Na pá!-mondta a fiú önelégült vigyorral, majd befordult az ágyán és aludt volna tovább. A lány már elindult volna dühösen kifelé, de az ajtóban még visszafordult:

-Rendben Tom Kaulitz! De ne felejtsd, ezt még nagyon meg fogod bánni!-és bevágta maga mögött az ajtót. Tomot hidegen hagyta a dolog és aludt tovább. Olyan d.u. 3 körül fel is kelt. A nap folyamán eszébe se jutott a lány. A délután hamar elment és hamar elment aznap lefeküdni. Olyan kimerültnek érezte magát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése