2009. december 18., péntek

2.rész

Másnap reggel


Tom korán reggel ébredt. Kómásan felült az ágyban. Nagyon nagyon furcsán érezte magát. Valahogy mintha az éjszaka alatt lefogyott, vagy összement volna? Megakadt a szeme a kezén. Olyan törékeny kifinomult volt. Ekkor a fejéhez nyúlt. A raszták! Eltűntek a rasztái! Annyira megijedt, hogy kiugrott az ágyból. A lábai is! Sokkal kisebbek voltak, mint egyébként és vékony kecsesek. Ijedten az alsónacijába nyúlt és szörnyűlködve vette tudomásul, hogy nincs ott az aminek ott kellene lennie. Helyette viszont fennt formás mellei nőttek. Nem akarta a dolgot elhinni. Odarohant a tükörhöz és meglátta magát! Vagyishogy éppen, hogy nem magát hanem maga helyett egy feltűnően csinos lányt. Fel akart üvölteni, de ehelyett furcsán magas hangon felvisított. A zajra lépteket hallott mire Bill nyitott be a szobán.


-Ohh! Hát te ki vagy? Már megint Tom valamelyik grouppija vagy?És miért vagy Tom alsónacijában és pólójában?-kérdezte barátságtalanul.


-Bill de jó, hogy jössz!-mondta és ismét megijedt a magas női hangtól ami belőle jött ki. "Billnek muszály elmondanom, de mi van ha nem hisz nekem?"-Bill üllj le!-kérte ikertestvérét.


-Minek? Velem nem fogsz lefeküdni mint Tommal.-mondta.-És tényleg, hol van Tom?


-Bill! Ezt akarom elmondani! Gyere már ülj le.-mondta. Bill gyanakvó tekintettel nézett rá, majd végül beadta a derekát, és leült az ágyra. Tom pedig becsukta az ajtót.


-Figyelj Bill...Tudom, hogy furcsán fog hallatszódni, meg nem fogod elhinni, de én se hiszem el, és fogalmam sincs hogy történhetett, és tényleg ez az egész ez hihetetlen, és elképesztő, és borzalmas és tényleg egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyesmi pont velem hogy eshetett meg, és hogy most mit fogok csinálni...

-Oké-oké. Nem térhetnél a lényegre?-vágott közbe Bill.


-Bill! Én vagyok az, Tom!-tartott némi hatásszünetet.-Ebben a női testben!-mondta Tom. Bill pár percig meglehetősen hülye és értetlen fejjel nézett majd elröhögte magát.


-Oké! Hol van Tom? Tom! Gyere elő! Jó poén volt, de mostmár előjöhetsz, nem veszem be! Legközelebb jobbal próbálkozz!-vigyorgott Bill. Tom mérgesen nézett rá. Majd ráüvöltött:


-Bill!!!! ÉN VAGYOK TOM!!!!!!!!-Mostmár Bill is kezdett elbizonytalanodni.
-Bizonyísd! Mondj valami olyat amit csak Tom és én tudok.

-Oké. Nézzük csaak...Megvan! Amikor 6 évesen megnéztük együtt életünk első horrofilmjét haloweenkor utána én úgy megijesztettelek téged, hogy ijedtedben sírva fakadtál és...-Billnek elkerekedett a szeme és közbevágott.


-A fenébe ne folytasd! Én is emlékszem rá, de szemét dolog ezzel jönnöd! Az nagyon szemét húzás volt...


-Na de már elhiszed, hogy Tom vagyok?-kérdezte.


-Hát...talán.-Tom nagyon megkönnyebbült.-És akkor most mit akarsz csinálni?


-Őszintén? Fogalmam sincs...


-Figyelj, ha ez megnyugtat akkor nagyon jó csaj lettél!-húzta testvére agyát Bill.


-Kapd be!-felelte Tom sértődötten.


-Csak az a baj, hogy nincs mit!-gúnyolódott tovább Bill, amire Tom már tényleg meg akarta pofozni.-Na jó...Van sejtésed, hogy mi történhetett?-kérdezte Bill.


-Nincs.-felelte Tom.


-Akkor megerőltethetnéd kicsikét az agyacskádat.


-Várjunk csak...-gondolkodott Tom.-Az a csaj! Emlékszel?-kérdezte Tom.


-Ömm...Melyikre?


-Amelyikkel szombaton voltam.Na tegnap lekoptattam kicsit durvábban. Erre az a félelmetes boszorkány azt mondta, hogy ezt nagyon meg fogom bánni. Mi van ha ő varázsolt el?


-Megesik...De azt kéne kitalálni, hogy változhatnál vissza...

-Lehet, hogy meg kéne keresnem és megkérni, hogy ezt vonja vissza, meg bocsánatot kérek tőle...

-Ez jó ötlet, de miben akarsz kimenni az utcára? Tom márminthogy a te ruháidban nem mehetsz ki, mert nem jók rád. Bááár egyébként is nagyok és lógnak rajtad mint a madárijesztőn, meg egyébként is hülyén nézel ki bennük és...

-Bill! Itt vagyok!!Nem zavarlak?

-Ja bocsi-vigyorgott Bill. Egy picit élvezte, hogy szivathatja Tomot (kis gonoszka >:Đ)

-Egyébként a te ruháid úgyis csajosak kölcsönadhatnál mondjuk valamicskét >:Đ

-Hé! Az én ruháim nem nőiesek! Csak normálisak! És azok egyébként se lennének jók rád, több okból is. Egy: Ahogy elnézem vagy egy fejjel magasabb vagyok nálad. Kettő: Szééép nagy formás melleid vannak-na itt majdnem elröhögte magát de meglátta Tom fenyegető nézését és visszafogta magát- szóval amik az én pólóimba nem férnének bele. Ja, és kövér vagy!

-Mi?! Nem is vagyok kövér! Te vagy túl gebe!-háborodott fel Tom.

-Na, tessék! Máris úgy reagálsz mint egy vérbeli csaj!-röhögött Bill, de Tomnak ez nem igazán tetszett.-Na mindegy. Anyu meg Gordon elmentek itthonról, szóval lophatsz ruhát anyutól :D

-Ne mááár!-nyögött fel Tom.

-Tudsz jobbat?-kérdezte Bill gonosz vigyorral.

-Hhh-sóhajtott Tom-Nem. De miután felöltöztem, azonnal elmegyünk venni valami normális ruhát, megértetted?

-Jajj de cukíííí!!! Tomcsi első shopping körútján, megy a plázába szupcsi rucikat venni! A kozmetikushoz hányra mész? Na és a szoli meg a fodrász?-gúnyolódott Bill magas lányos hangon csakhogy méginkább felhúzza Tomot.

-Áááá! Bill! Kinyírlak!-sikított Tom.Erre Bill még jobban röhögött. De aztán elindult kifelé hogy Tomnak ruhát keressenek. Átmentek anyjuk szobájába. Bill automatikusan a szekrényhez ment.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése