2010. január 2., szombat

3.rész

-Áááá! Bill! Kinyírlak!-sikított Tom.Erre Bill még jobban röhögött. De aztán elindult kifelé hogy Tomnak ruhát keressenek. Átmentek anyjuk szobájába. Bill automatikusan a szekrényhez ment.

-Na akkor keress magadnak öööö-na itt éppen arcizmait feszítette, hogy ne röhögjön- szal keress melltartót meg ööö egy csini bugyit :D Én meg keresek neked valami egyéb öltözéket.

-Hogy mit?

-Mit nem értettél?-kérdezte Bill értetlenül.

-Melltartó? Nekem?-kérdezte Tom döbbenten.

-Hát kéne!-vigyorgott Bill. Akkor Tom kelletlenül elkezdett keresgélni közben végig morgolódott magában. Bill meg közben kutatott a ruhák között. Kiválasztott Tomnak egy egészen jó piros miniszoknyát és egy fekete topot.

-Ez megfelel?-kérdezte mikor kimászott a szekrényből.

-Biztos-fintorgott Tom.

-Na jó akkor én kimegyek a szobából, te öltözz fel. Ok?

-Ok-morogta Tom.Majd Bill kiment a szobából. Szörnyűlködve tudomásul vette, hogy kénytelen tangát felvenni. Ezt valami borzasztó élménynek tudta fel. Aztán felvette a szoknyát amit Bill készített ki neki. Rettenetesnek érezte, mert valahogy túl rövidnek, szűknek érezte.Meg egyébként is! Megszokta a kényelmes nagy farmerjait ez meg szoknya volt, rövid, szűk, és feszült a seggén. Aztán fel kellett volna vennie a melltartót. Na ez az amit még soha nem próbált, és még bele se gondolt, hogyan lehet egy ilyet felvenni. A levevésében már profi volt, de hogy feltenni, hogy kell...Kétségtelenül ehhez Bill segítségét kellett kérnie. Háttal állt az ajtónak.

-Bill tudnál segíteni egy kicsit?
-Ömm persze.-mondta kinntről Bill majd benyitott a szobába.-Ááá! Tom rajtad nincs póló!-kiáltott ijedten.

-Jól van már na! És te még nem is láttál semmit.

-Mi kéne?-kérdezte Bill.

-Segíteni bekapcsolni ezt a szart?

-Hát én nem tudom, hogy kell...-mondta Bill.

-Jajj Bill segíts már!-nyávogott Tom.

-Jól van na!-mondta Bill és kelletlenül Tomhoz ment segíteni. Nagy nehezen fel is került Tomra a ruhadarab, majd már segítség nélkül felvette a topot is.

-Na? Nagyon borzasztó?-kérdezte Tom.
-Hát figyelj...Ha nem az ikertestvérem lennél, akkor azt mondanám, hogy bejössz, de így azt mondom álati röhejes vagy xD

-Kösz. -Aztán megnézte magát a tükörben. Végülis tényleg, ha nem saját maga lett volna, akkor tuti megkívánta volna magát xD A ruhák is nagyon jól álltak neki. Szóval kinézete 1.osztályú volt, de ahogy érezte magát! Alig kapott levegőt a szoros topban.
-Na ha kigyönyörködted magad a SAJÁT csini tükörképedben akkor indulhatnánk?
-Mi? Ja igen-felelte Tom és elindultak. Az ajtónál Bill felvette a csizmáját. Tom megpróbálta deszkás sportcipőjébe belelépni. 2 dolog volt amit észrevett: első, hogy összement a lába vagy 3 számot, a másik mellékesen meg nem is megy az öltözékéhez.
-Na mi az?-kérdezte Bill mikor látta, hogy Tom még mindig mezítláb ácsorog.
-Nagy a cipőm...-morogta.
-Akkor válogass anyu cipői közül-mondta Bill. Tom elkezdett keresgélni, de minddel vol baja: hogy mindnek magas sarka volt.
-Mit válogatsz már annyit?-idegeskedett Bill vagy 15 perc múlva.
-Nem találok lapostalpút.-mondta Tom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése