2010. január 2., szombat

4.rész

Bill erre lehajolt és a legeslegelső cipőt kivette ami a keze ügyébe keveredett. Történetesen minimum 10cm magas, fekete ilyen szandál szerű magassarkú cipő volt. Odanyújtotta Tomnak.
-Na ne. Ugye ez most csak egy nagyon rosz vicc?-kérdezte Tom.
-Mindegyiknek ekkora a sarka. És ez megy a ruhádhoz is. Vedd fel!-utasította Bill.
Kb. újabb 10 perc elteltével Tomnak szinte a földön fetrengve sikerült felvennie a cipőt.
-Na mehetünk?-kérdezte Bill.
-Ja.-mondta Tom és nagy lendülettel megpróbált felállni. De pontosan azzal a lendülettel esett vissza a földre.Billből persze rögtön kitört a nevetés. Tom viszont nem adta fel! Újra megpróbálta, újra visszaesett.Bill ha lehetett még az előzőnél is jobban nevetett.
-Te mi lenne ha röhögés helyett inkább segítenél?-kérdezte Tom szemrehányó hangon.
-Jhajj...bocsi...csak-próbálta nagy nehezen kinyögni de közben újra elkapta a röhögőgörcs xD- Na szal olyan szánalmasan festesz ott lennt hogy az nem igaz xD Na de segítek.-mondta és nagy nehezen felsegítette Tomot. El is engedte volna de Tom abban a pillanatban dőlt volna el.-Szerintem gyakorold a járást.
Ekkor elindultak a házban hogy Tom szokja a cipőt. Az elején csetlett botlott, de aztán egész jól belejött.
-Na járkálj még egy percet egy pillanat mindjárt jövök.-mondta Bill és elrohant a szobájába.
-Hová mész?-kérdezte Tom.
-Szerinted milyen lenne ha a paparazzik azt látnák hogy Bill egy ismeretlen csajjal sétálgat az utcán? Botrány! Ugyhogy keresek egy kapucnis felsőt és szemüveget hogy ne ismerjenek fel.-mondta Bill.
-Van egy ötletem! Gyere.-mondta Tom és az ő szobájába mentek be. Tom elővette a kedvenc farmerjét pólóját és pulóverét + hozzá kendőt sapkát és szemüveget.
-Tessék! Ebben senki nem fog arra gondolni, hogy Bill vagy. Én se lehetsz mert nincs rasztád ugyhogy...tessék!-mondta Tom vigyorogva. Bill kb. úgy érezte magát mint Tom egy fél órával ezelőtt. Szörnyűlködött, hogy neki ilyen fertelmes ruhákat kell magára öltenie. Nem gondolta volna, hogy valaha megteszi, de most felvette Tom ruháit.
-Öcsém! De baszott jól nézel ki! Sokkal jobb mint azok a szarok amiben jársz! Nem vagy kifestve se a hajad se áll égnek! Már majdnem olyan jól nézel ki mint én :D
-Köszi...-mondta Bill fancsali pofával. De tényleg felismerhetetlenné vált. Kimentek az ajtóhoz. Tom még egy deszkás cipőt is adott Billnek. És így kiléptek az utcára. Elindultak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése